Accountmanager ICT

Ter versterking van ons salesteam zoeken wij een ervaren accountmanager met een passie voor zakelijke ICT dienstverlening. Heb jij kennis op het snijvlak tussen Sales en ICT en geeft het jou energie als je het hele traject van advies tot realisatie hebt kunnen afronden met een tevreden klant als resultaat? Dan komen wij graag met jou in contact.

Over Synected

Wij zijn een IT Service Provider gespecialiseerd in cloud, on-premise en hybride IT-omgevingen van groot tot klein formaat, ontstaan met de gedachte of dingen niet anders konden; meer recht door zee, eerlijker en transparanter. Middels ons brede portfolio en partnerschappen met de meest gerenommeerde bedrijven kunnen wij onze klanten een passend totaalpakket aanbieden en heeft de klant één vertrouwd aanspreekpunt voor alle IT-zaken. Wij staan voor het aanbieden van kwalitatieve producten en diensten, een eerlijke prijs en service die ook écht ontzorgt.

Wat ga je doen?

Als accountmanager word je onderdeel van het Salesteam. Samen zetten jullie de schouders onder de verkoopplannen en optimale klantbeleving. Binnen het team ga je grotendeels zelfstandig te werk. Je wordt rechtstreeks aangestuurd door de directeur, waarbij er ruimte en waardering is voor jouw eigen inbreng.

Je bouwt aan een eigen klantenbestand dat jij beheert en verder uitbouwt, onder andere middels relatiemanagement, het aanbevelen van producten en diensten, up- en cross selling. Daarnaast bouw je actief aan je netwerk en met jouw inventief en commercieel vermogen ben je in staat nieuwe klanten te werven én te behouden. Je schakelt tussen een grote diversiteit aan klanten waarbij de klantbehoefte varieert van het volledig willen uitbesteden van ICT tot het zelf houden van controle. Qua portfolio ben je werkzaam in de volledige breedte van het dienstenaanbod van Synected. Je houdt je goed op de hoogte van de ontwikkelingen op ICT vlak.

Door op een laagdrempelige manier het gesprek met de klant aan te gaan, de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, weet jij klantbehoeftes te doorgronden. Jij voorziet de klant van eerlijk en goed advies waar hij echt mee geholpen is. Hierbij zoek je proactief de samenwerking op met de backoffice en engineers. Wordt jouw offerte een order, dan zorg jij voor een warme overdracht naar de interne organisatie en blijf je betrokken tijdens en na de oplevering.

Dit zien we graag terug in jouw profiel

Om de klant te kunnen voorzien van hoogwaardig advies heb je uitstekende kennis van zaken op ICT gebied en blijf je jezelf hierin ontwikkelen. De klantbehoefte staat bij jou centraal en je werkt vanuit een commercieel gedachtegoed. Je bent nieuwsgiering van aard, toegankelijk en oprecht belangstellend naar anderen. Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Hoge mate van verantwoordelijkheid en een goed gevoel voor dienstverlening;
  • Het vermogen op elk niveau te kunnen communiceren, van ICT contactpersoon tot directie;
  • Passie voor ICT;

Vanwege de zelfstandige invulling van de functie zoeken we een accountmanager die al enkele jaren ervaring heeft in een soortgelijke functie. Als je daarnaast enige tijd hebt gewerkt in een technische ICT functie (bijvoorbeeld als engineer) dan is dat voor ons een pré. Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal en bent bij voorkeur woonachtig in de regio Zuid-Limburg.

Wij bieden jou

Als jij ons team komt versterken, is dat met dezelfde intentie als hoe wij de samenwerking met onze klanten willen aangaan: langdurig en persoonlijk met een professionele basis. We bieden je een fulltime dienstverband in een prettige bedrijfscultuur. Het salaris is passend bij jouw werkervaring en senioriteit en qua arbeidsvoorwaarden wordt er goed voor je gezorgd. Zo krijg je een leaseauto en laptop ter beschikking en een budget voor een smartphone. Je komt te werken in een fijn team in een moderne, open werkomgeving waarin je bezig bent met actuele technologieën.

Interesse?

Herken jij jezelf in het functieprofiel en ben je nieuwsgierig geworden hoe het is bij Synected te werken? Aarzel dan niet en maak je interesse kenbaar door je CV en uitgebreide motivatie te mailen naar hrm@synected.com. Wij komen graag met jou in contact.

Over de sollicitatieprocedure

Een assessment en/of praktijktoets kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met jouw sollicitatie. Als je bij Synected in dienst treedt, vragen we een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen.

  • Heerlen
  • 36 - 40 uur
  • HBO werk- en denkniveau